tisdag 29 april 2008

Skiss



Den här Lo:n har jag gjort efter en skiss, det är min andra. Jag tänkte vara med i en utmaning med den första så därför har jag inte lagt upp den här.


Vad skönt det ska bli med lite ledigt! Eller helt ledigt är det inte... jag ska ju vara med i min första corp och gå på min första scrapmässa. Härligt! Jag ska hinna med och fira mina svärföräldrars bröllopsdag oxå. Jag ska stjäla mig tid till att pyssla... underbart med den avkopplingen!


söndag 27 april 2008

Äntligen en ny


Här kommer den senaste jag gjort. Det blev idag för det har varit mycket i helgen.


I fredags tänkte jag att nu var det dax att göra något igen, men det fick vänta. Var över till några grannar som skulle flytta på lördagen, de ska flytta över 100 mil så scrappandet fick vänta. =) Men när jag kom hem sent på kvällen så var jag lite sugen att prova att altra en låda jag hade, men det var inte så enkelt. Den duger att ha lite småsaker i så det inte ser så stökigt ut på bordet när jag håller på.


Lördagen var vi i Bjursås för att packa ihop husvagnen från vintersäsongen. Solen sken så det blev att sitta i solen och mysa... Det var underbart!


Så nu ikväll har jag suttit och knåpat ihop en LO igen. Det är så roligt och den här är jag nöjd med... Om man får säga så?! Ja det får man, jante får slänga sig i väggen.


Ha det gott!

tisdag 22 april 2008

FYND?




Jag tror att jag har fyndat... Idag när jag var på kurs gick vi in i en Röda korsetbutik. Mina kollegor tittade efter fina koppar och annat att fynda, men jag dök ner i en korg med ljusmanchetter. De funderade vad jag skulle ha dom till, men de är ju inga som håller på med scrapbooking heller=)


Ska jag var ärlig så kom jag inte på det helt själv, det var på Karolinas blogg som jag fick tipset. Tack så mycket!!


Ha det så gott!

måndag 21 april 2008

ÄNTLIGEN...



... har min idéetorka tagit slut för den här gången. Jag började med ett mini-album och det är mitt första. Det var jätteroligt! Hittade en massa bilder på mina tjejer där de är tillsammans och därför döpte jag det till "Syskonkärlek", albumet är inte klart men jag tänkte visa upp det som blivit sedan i söndags, framsidan och ett utav uppslagen.


När jag tittat runt på olika sidor så har jag blivit lite sugen på att prova på att stämpla oxå, göra kort och en massa annat, men det får bli framöver. Tiden och pengarna räcker inte till ;) =(


Ha det så bra!

lördag 19 april 2008

Idée torka...=(

Tänk hur det kan vara. Jag är så sugen på att sätta mig och scrapa, men det kommer inga idéer till mig. Det känns lite surt. Hur kan det komma sig? det undrar jag..=) Jag hur många bilder som helst som bara ligger och väntar på att bli gjorda. Så jag får väl kolla runt lite på alla sidor som finns om detta för att få lite inspiration och för att inte tala om alla underbara bloggar...

Kanske jag tittar in på din...? =)

Ha en bra dag!

torsdag 17 april 2008

Mina albumbilder





Här ar de bilder på mina LO´s som jag sagt att jag ska lägga upp här. De är från albumet som jag håller på med, det är från min mans och mina semestrar. Det blir ju några stycken från 1993 =)
Det kanske inte är så stor variation på dem, men jag är ju ny på det här och har inte så många olika dekorationer. Men det är som ordspåket säger: "Rom byggdes inte på en dag"
Jag är tacksam för tips om hur jag kan göra för att LO´n ska bli bättre. Jag har bara gjort detta sedan i slutet på februari.
Ha det så bra!

onsdag 16 april 2008



Idag har min dotter gjort sitt första kort. Jag blev riktigt stolt=) Hon fick lite hjälp att komma igång, men sedan skapade hon det helt själv.
Det kommer att komma några alster som jag själv gjort, men det får bli en annan dag.
Ha det bra!!



måndag 14 april 2008

Välkommen till min nya blogg!

Den är under uppbyggnad och jag är verkligen en nybörjare på det här. Så den kommer säkert att förändras flera gånger om jag känner mig rätt.

Hoppas ni har överseende med det!

//Katrin =)