lördag 28 juni 2008

1 vecka kvar....

... till semestern. Det ska bli så skönt!
Jag ska börja med att tack för alla snälla kommentarer. Det är så roligt.

Idag har vi varit på en liten resa, vi har åkt med Ekerölinjen. Det var en upplevelse jag sent ska glömma=) Vi insåg att det inte var en lugn och harmonisk tripp utan ett späckat program om man ska hinna äta, handla, gå iland för att sedan gå på båten igen*skrattar* För att då se att det var mycket lugnare i butiken på vägen tillbaka till Sverige. Ja ja, man lär sig något nytt varje dag=)

När vi sedan kom hem var det dags att göra ett födelsedagskort till min mans morfar. Han gillar att röka pipa och därför kom jag på att det var just en sådan som skulle pryda hans kort. Eftersom jag inte har någon sådan stämpel fick jag rita en på frihand. Sedan använde jag mig av skissen från midsommar cc:n, som jag inte hann med att göra då.
Om jag ska vara riktigt ärlig är jag super nöjd med kortet. Berätta gärna vad du tycker=)





Ha det så bra tills nästa gång!

onsdag 18 juni 2008

Nytt till Midsommarcroppen

Här är det senaste jag har gjort till CC:nSvensk scrapbooking. Det är skisser både på ett kort och på en LO.



Det här är till barn utmaningen, den har min snart 9-åriga dotter gjort. Hon är riktigt nöjd med den och det är jag också. Nu kommer jag inte att få ha mina saker ifred=). Eftersom storasyrran också håller på, så vi kommer att behöva ett stort pysselrum...



Ha det så gott!

måndag 16 juni 2008

Mina skapelser till CC:n på Svensk scrapbooking



Detta är mitt bidrag till "Inspireras". Där vissades en bild på ett linne med små figurer från vattnen och jag tänkte direkt att den ska jag göra. Från början hade jag tänkt mig en bild där någon utav barnen håller i en manet, men den bilden är bara borta. Vi har letat i ALLA bildfiler vi har och det är många. Undra vad jag tänkte när jag började med tagen...=) det var ett piller göra, men när det blev klart var jag ganska nöjd. Jag limmade dessa små pappersbitar när jag spelade bingon...;)


Här nedan är mitt bidrag till "Kärringen mot strömmen". Där var utmaningen att göra ett julkort så här mitt i sommaren och det var inga bekymmer för jag ville prova på mina nya stämplar som har julmotiv.


Det var allt för den här gången... Å komihåg att en liten kommentar är alltid roligt...;)
Ha det gott!

söndag 15 juni 2008

Problem med tekniken

Hejsan på er!

Nu var det länge sedan jag skrev något här. Men som ni vet så har det ju varit skolavslutningar under den här veckan. Så nu hade jag tänkt att jag skulle ladda upp lite nya saker, men det tyckte inte varken datorn eller kameran... Bilderna finns men jag får inte upp dom som jag brukar och min privata it-support har gått och lagt sig. Så det får bli imorgon det.

Under helgen har jag varit med (och är fortfarande) med på Svensk scrapbookings CC och det är så roliga utmaningar. Igår och idag var jag med på en helt sanslös BINGO, det var så många ord och det var trögt att få ut vinsterna. Men vad roligt vi hade... ett tag satt jag framför min dator och vred mig av skratt. Jag kände mig lite fånig om jag ska vara ärlig=)
GRATTIS till VINNARNA!!

Det var bara tre ord kvar innan det hela var klart, tills det var någon som fått fullbricka...

Oj oj, vad det blev mycket surr idag, hoppas jag inte har tråkat ut er! Imorgon kommer det lite nytt att titta på, så kika gärna in då=)

Ha det gott så länge!

tisdag 10 juni 2008

Lite nytt

Har varit lite i skapartagen... Avslutning imorgon och har fixat kort till lärana i äldsta tjejens klass. Är riktigt nöjd med dom, speciellt den lilla detaljen på ett utav korten, 3D - Effekten på smultronplantan.




Sedan är det födelsedag för kusinen och ett kort till henne blev det också... Hoppas hon inte är in och tittar. Jag kommer inte ihåg om jag gav henne adressen hit =)



Ha det gott! Imorgon börjar sommarlovet!

onsdag 4 juni 2008

Stolt mamma

Jag är så stolt över att Agnes kom trea i finalen på GD/GIF!!!

Nu längtar jag till helgen då hon ska på en riktig tävling för första gången.... Dags att bita på naglarna igen.

Ha det så gott!

måndag 2 juni 2008

Grattis Viggo


Här kommer ett kort som jag gjort till våra kompisars son som fyller år imorgon och vi ska dit och fira honom. Hoppas att han blir glad=)


Inte mycket pyssel ihelgen.. Äldsta dottern var med på en stor friidrottstävling, GD/GIF- olympiaden. Det är en tävling som alla skolklasser får vara med och tävla i, det går ut på att hela klassen är med och har roligt tillsammans under en helg, de samlar poäng och den klass som får mest vinner pengar till klasskassan. Titta gärna in här så förstår ni bättre vad det handlar om... http://www.gd.se/mallar/gdgif_index.jsp?category=226 Så på onsdag ska jag tillbaka och heja på Agnes i finalen på 60m... Hoppas jag hinner dit, hade ju bokat tid hos frissan för klipning och färgning*biter på naglarna*


Ha det gott!