måndag 15 september 2008

Ytterliggare ett födelsedagskort....

Jag som trodde att jag bara skulle göra kort lite då och då.. Men tänk det är någon som fyller år hela tiden=)



Den här gången var det grannpojken som fyllde 9



Ha det gott!

lördag 13 september 2008

RAK, dörrskylt och presentkorg

Jag fick en RAK av Liola i fredags och gissa om den värmde eftersom jag gått hem från jobbet för att jag mådde pyton. Titta här vad fint, jag fick ett papper till men det har jag redan användt, bild på det kommer lite längre ner=)

Tack så mycket!



I morse gjorde jag en dörskyllt till våra kompisar och grannar som gifter sig idag...


(Ursäkta, men jag glömmde att vrida bilden. Hoppas ni ser ändå=)

Det var en hemlighet som bara den närmsta släkten kände till. Å jag och min man eftersom det var han som knäpper korten på dom=) Jag fixade en liten korg med lite godsaker åt dom till senare ikväll när de kommer hem och ska ha sin bröllopsnatt. Nu är det bara att hoppas att det faller dom i smaken!


Ha det gott till nästa gång!

tisdag 9 september 2008

Pysselhörna




Jag har fixat mig en liten pysselhörna i vardagsrummet. Mina barn tyckte att det såg så stökigt ut när alla saker låg framme hela tiden. Så i söndags bar det i väg till Ikea för att inhandla lite förvaring, men det är ingen lång tur för oss eftersom det tar 5-7 minuter att ta sig dit. Tänk att jag ändå ska åka dit på helgen och brottas med alla andra=) Jag ska åka dit en vardag för att inhandla lite andra prylar till hemmet, men det får bli någon annan vecka. Just nu måste jag bara få vardagen att gå ihop, efter semestern har det varit lite kaos på jobbet många bland personalen har varit sjuka eller så deras barn (hoppas de kryar på sig) det blir ju lätt så när alla barn är tillbaka. Det är jag som fixar med vikarier så jag har inte haft en lugn stund och det börjar kännas, jag är ju ny på det så mina rutiner är inga rutiner*skrattar*, men jag kommer snart att vara van. Oj, det blev nästan som en klagomur och det var ju inte meningen...
Den här LO´n är min första sedan hörnan blev klar. Det är efter en skiss som finns hos Pappersvinden.

Hoppas att ni vill ge någon kommentar om den. Gärna något som ni skulle ha gjort annorlunda, det är alltid kul att höra.
Ha det gott till nästa gång!

onsdag 3 september 2008

Titta!!

Titta vad som numer står på mitt pysselbord...=)
en grön vän! Idag efter mat så kommer mina barn och sjunger Ja, må hon leva (ja, det är ju en dag försent, men det kan jag ha överseende med) Jag har ju önskat mig en sådan ett tag och sagt det mer än 1 gång*skrattar* Min man sa: -att jag har ju inte varit i Falun på ett tag, men idag åkte jag förbi och fixade presenten.
Inte gör det mig något att jag fick den 1 dag försent... Nu måste jag ju fixa lite dies, för det har jag inga mer än de som följde med. Det blir kanske en shopingtur på nätet eller om jag ska kolla på mässan i Gävle i helgen istället... Tål att funderas på!
Ha det gott!

Äntligen en LO!

Nu har jag äntligen gjort en LO, det känns som det var en hel evighets sedan. Jag gjorde den igår kväll, det var efter en skiss som fanns någonstans på nätet. Jag kommer inte ihåg vart det var. Det var roligt att göra den LO´n, det är bra med skisser när inspirationen tryter.


Jag kände att det var avkoppling att sitta i "scraphörnan" (ja, vid matsalsbordet*skrattar*), det har varit kaos i mitt huvud sedan jag kommit hem från semester. Många av mina kollegor är sjuka och det är på min lott att skaffa vikarier, bhu! Det var lite rörigt i mitt huvud igår, men efter att ha pysslat så lugnade det ner sig.

Ha det gott!