söndag 26 oktober 2008

Nya vikningar.... för mig=)

Nu har jag gjort ett diamantkort igen. Tänk det är ju så roligt för alla tycker att de blir så fina och det tycker jag också. De är ju sååå roliga att göra! Den här gången var det till kusinen som fyllde 17. Hon gillar rosa, det kanske ni förstår...;)


Jag har också gjort ett mappkort till M´s syster som fyller 40. Det är jättekul att prova på att göra sådant man inte gjort tidigare, då vet man ju inte riktigt hur det ska bli. Nu ska jag vara ärlig och säga att jag är riktigt nöjd med båda korten.

Lämna gärna en rad innan du går...;)
Ha det gott!

måndag 20 oktober 2008

Titta... Jag har gjort en LO =)

Det var ju ett tag sedan jag gjorde en LO, men nu har det skett. Jag satt hemma igår kväll och lusten bara kom. Det är så skönt att orka pyssla igen. Mattias hjälpte mig att fixa med lite bilder till ett album som vi ska ge bort till jul... Det börjar kännas som det är dax att börja med det arbetet.


Jag har gjort några julkort också sedan jag uppdaterade här. Lägger ut bilder på dom också, men det är en bild som är jättedålig, men jag orkar inte ta någon ny bild.


Ha det nu så bra i höst rusket!

onsdag 8 oktober 2008

Äntligen... är jag tillbaka.

Nu var det länge sedan jag var här och uppdaterade. Hoppas nu att mitt skapande har kommit igång igen! Jag har haft lite idé torka. Men nu kommer det två nya kort som jag gjort.... Ett är till brudpar (hoppas nu inte bruden hittar hit, jag har ju inte berättat om min blog) och det andra är ett julkort. Jag provade att göra julkortet innan bröllopskortet, för att se hur det skulle gå...

Vikningen hittade jag på någons blog, tyvärr kommer jag inte ihåg vems det var.=?


Ha det så gott till nästa gång!