tisdag 23 december 2008

God jul önskar jag er alla och ett Gott Nytt År!!




Det var det juligaste jag hittade på datorn....

Ha det gott i Jul!

lördag 13 december 2008

Avbrott

I förrgår när jag pratade med mamma så ville hon att jag skulle titta om jag hade något bröllopskort klart. Visst hade jag det men när hon berättade vem det var till så kändes det inte helt rätt. Så jag fick sätta mig och göra ett nytt, men det gjorde inget för just nu känns det som jag har snöat in på julkorten. Sist jag räknade julkorten så var det bara 4-5 stycken kvar att göra. De kommer nog iväg i tid. Många blir nog förvånade i år, jag har inte skickat på säkert 2 år, SKÄMS på mig. *skrattar*

Apropå snö så har det ju kommit en del, så nu får vi hålla tummarna att den ligger kvar över jul=) Det kom lagom till Lucia och det gör att en liten julkänsla kommer över en. Det är härligt ända tills jag tänker på att julklapparna ska inhandlas också och att jag måste göra julgodis till torsdag när vi har julknytis på jobbet.

Hade tänkt lägga ut en bild på bröllopskortet, men det var för mörkt ikväll att fota. Förhoppningsvis kommer det imorgon, tillsammans med de sista julkorten.

Ha det gott!

söndag 7 december 2008

Nu kommer det...

som jag lovade för några dagar sedan=). Bilder på julkorten som jag knåpar med när det finns tid. Satt här om dag och räknade dom, eftersom jag tyckte att jag gjort så många som behövdes... men när jag räknat så insåg jag att jag måste öka takten om jag ska hinna till den 16/12!

Lämna gärna en rad innan du går;)...

Ha det så gott!

onsdag 3 december 2008

Kommer nytt senare....

Nu var det länge sedan jag var in och uppdaterade. Vi här varit sjuka här i omgångar och det har spelats mycket handboll. Ja, det är inte jag utan mina tjejer som är de aktiva. Eftersom de är med i ett lag som ska åka på cup i början på nästa år så har jag haft som en blomsterhandel i garaget... *skrattar* Det har också varit en del kalas.

Men nu så kommer det att komma en del nytt att titta på lite senare idag... för jag har hunnit pyssla lite också. =)

Ha det gott!