tisdag 28 juli 2009

Tillbaka....

Nu är jag tillbaka hemma igen. Vilken resa vi gjort genom Sverige! Ni som inte varit norröver måste fundera på om det inte är dags att göra det=) När jag menar norröver är det inte strax norr om Gävle eller Sundsvall! Då är man bara på mitten...
Man inser hur långt Sverige är när man sitter i Storuman och har 40 mil kvar till slut destinationen innan man ska resa hem nästan 120 mil och jag bor i Norrland om man ska lyssna på de som läser väder!!! Det kommer att komma bilder från den här resan längre fram det kan jag lova.

Innan jag åkte iväg så började skaparlusten smyga sig på igen, och det har varit svårt att inte kunnat pyssla, men nu så ska det skapas här hemma. Idag gjorde jag klart en Lo som legat länge och väntat på att bli klar.... Och nu är det många idéer som poppar upp i huvudet, hoppas nu att de kommer ut oxå*skrattar*Ni har ju redan fått en liten tjuvkik på den här för flera månader sedan... Det är på mina två idrottande tjejer.

Hoppas nu att det kommer mer snart!! ;)

PS Lämna gärna ett avtryck DS

Ha det gott så länge! Kram

fredag 10 juli 2009

Äntligen....

Nu har jag äntligen känt lust att skapa, det var ett tag sedan sist. Det känns ganska typiskt mig att få lust nu när jag ska åka på semester imorgon =) Det ska bli skönt att ta husvagnen och bege sig norrut, ja och det är inte bara några få mil utan vi ska åka runt 120 mil enkel resa... Men det ska bli trevligt att träffa bekanta som flyttade hem till Gällivare förra året. Först ska vi åka till Åre och sedan går färden vidare till trakterna kring Storuman. Vi är spända av förväntan, för det är bara jag som varit så långt norrut förut i vårfamilj=) och det var för ca 20 år sedan. Oj vad jag kände mig gammal nu då *skrattar*

Efter resan hoppas jag att jag kommer hem med många bilder... eftersom en ny kompakt kamera har införskaffats=)


Under tiden som vi är i Gällivare fyller en av döttrarna 3 år så jag gjorde ett litet kort till henne. Det är det som jag tänkte visa nu. Jag måste bara säga att stämpeln är från det senaste kitet från Magnolia. Det var första gången som jag beställde ett sådant kit och jag kände att det lätt kan bli fler. Sedan har jag använt Hello Kitty papperna igen, oj vad jag gillar att göra kort till småtjejer med det.


Lämna gärna en kommentar! Glad sommar på er alla, jag återkommer med mer när jag kommer från semestern....
Kramisar