söndag 17 oktober 2010

Veckansalster

Jag kan säga att nu har jag hittat inspiration till att göra kort iallafall =) det känns jätteroligt. Men det är svårt att hinna med att sätta sig en vardagskväll men att jag hinner göra lite på helgen känns helt ok.
Jag är ju lite inne på att göra julkort just nu men jag fick lov att bryta av och göra ett grattiskort till Johanna som fyllde 19 i fredags.
När jag gör mina julkort så försöker jag att inte göra dem bara i traditionella julfärger, det går så där ;o) Bara för att man bär julpaket måste man ju inte va klädd i rött och grönt ;o) men det kan då vara svårt att få till det med lite juliga papper, men jag får filura på det.
Nu ska jag gå och pyssla vidare!
Ha det så bra till nästa gång!
Kram Katrin

söndag 10 oktober 2010

Det är inte...

långt kvar till jul. Jag tänkte att jag skulle försöka göra en massa julkort, för här där jag bor brukar det vara en jul markanad runt Lucia, så jag kanske bokar ett bord och försöker sälja några. Men det är ju med dubbla känslor runt det där... Spännande att se om någon är intresserad av att köpa, men tänk om jag får behålla alla... Hua, men så ska jag inte tänka! Nu ska jag våga prova för då vet jag ju vad andra tycker om mina kort;)
Här nere visar jag två kort som jag gjort i helgen. Jag använde mig av en nyinköpt stämpel från mässan i Gävle förra veckan. Visst är hon söt?!
Jag måste vara en nattscrappare för jag kan oftast inte sitta på dagarna och pyssla, även om jag har tid. Igår satte jag mig vid elva tiden på kvällen och satt fram till klockan var 2 ;) Vilken tid på dygnet scrappar/pysslar du?
Ha det så bra nu till nästa gång!
Kram Katrin

söndag 3 oktober 2010

Pojk kort

Här kommer det två pojkkort som jag pysslat med i helgen... Det är inte så vanligt att jag gör killkort eftersom jag själv har två tjejer och deras kusiner också är tjejer hela bunten =)

Jag visar ett kort ur lite olika vinklar...



Här kommer ett "vanligt" 6x6 kort...

Tänk att ett stämpelmotiv kan bli så olika beroende på vilka färger man använder. Men det är ju bra för då tröttnar man aldrig på dem ;)
Igår var jag på en scrapmässa i Gävle och tänk att det var nog det som jag behövde... Få strosa runt bland alla scrapsaker, för nu är jag lite sugen på att göra kort igen! Jag ska försöka mig på att göra någon LO också, men det får bli när det blir...
Ha det nu så mysigt i höstmörkret!
Kram