onsdag 5 november 2008

Pysselkväll och lite julkort

Ikväll har jag och tjejerna haft en pysselkväll eller vi började redan på eftermiddagen. När Alva kom hem så började vi, hon var i skolan och Agnes var hemma med sin onda hals. Agnes hade så tråkigt hela dagen och ville göra något och då sa jag att vi skulle ha en liten pysselkväll, bara vi tjejer. Pappa han är ju på kurs så vi är ensam hemma.

Här pysslas det och funderas om man ska använda det på sitt kort....


Detta skapade vi under pysselstunden... Tjejerna gjorde ett eget kort och jag gjorde klart ett påbörjat kort, för tid att gör ett från grunden samtidigt gick inte så bra. De har gjort det mesta själv, men att klippa runt stämpelmotivet fick jag hjälpa dom med;)
Agnes Alva
Dessa är mina....
Ha det gott!

5 kommentarer:

Helén sa...

Men vilka duktiga tjejer du har! Jättefina kort, verkligen! Och så roligt att sitta och pyssla tillsammans, det är sånt de kommer att minnas :)

soffan sa...

Dina tjejer är duktiga på att pyssla de brås väl på mamma korten blev jättefina och dina oxså. Jag brukar pyssla med mitt barnbarn och då se hon till att dörren är stängd för då ska det bara vara vi som pysslar.Tack för att du tittar in hos mig och för dina tips
Kram Ann-Sofie/soffan

Pia sa...

ÅH vilka härliga kort...
Kul med lite olika storlekar,,,

Articsisters are: sa...

Hej hallo!

Onsdagmorgon kändes som en bra dag för en blogrunda. Hoppas allt är gott med dig och att du börjar ladda för första advent.

SÅ mycket roligare att kunna pyssla ihop.

Jag har gjort en kalender till ett projekt, med det menar jag att jag tillverkat en liten svensk med en bild för varje månad och med röda söndagar. Den är enkel men funktionsduglig. Du kan hämta hem den från min och systers blog. Det ligger med ett a4-blad med alla månaderna (bara att skriva ut – klippa och använda) samt en png-fil för varje månad.
Du hittar den på;
www.articsisters.blogspot.com

Skriv gärna en kommentar så blir vi glada.

Lisbet

Kamilla sa...

Vad mysigt med pyssel :D härliga kort!