tisdag 6 januari 2009

Första 2009

Nu kommer det första alstren från 2009. Det blev två grattiskort, tänk hur det har kommit att bli... Jag började med att göra LO´s men numer verkar det som att kort är det jag håller på med mest. Tycker att båda är roligt, men just nu kommer det inga idéer som har med fotografier och LO´s att göra. Det känns lite tråkigt=( , men det kanske lossnar snart. Jag har ju hur många bilder som helst att sätta tänderna i.. från Greklandsresan, handbolls bilder, härliga naturbilder och nu finns det julbilder också. Får väl ta mig tid att sätta mig att kolla alla bilder och papper jag har. Jag kikar ju ständigt runt hos många av er och ser hur mycket ni får gjort och då blir jag lite avis.. ;) När jag får lust att pyssla är ju klockan runt 21 och då är det nästan liten försent när det är jobbet nästa dag*skrattar*

Jag måste ju också säga att jag har provat något som jag inte gjort förut men det vet jag att de flesta andra har. Jag har användt Rub-ons och det var jätte roligt så nu vet jag en som kommer att inhandla mer sådant nästa gång det är dax att handla... Undra om ni kan gissa vem?? ;)
Oj, vad jag surrar... Här kommer bilderna på korten, lämna gärna en rad om du har lust och tid!

Ha det så gott!

4 kommentarer:

Wildärtan sa...

OJ så snyggt Katrin! Kort är ju faktiskt oxå roligt att göra... men jag har lovat mig själv att scrappa mer under 2009 än vad jag gjorde 2008.

Gods fortsättning och kram!

Cath. sa...

Vilka fina kort! Tack för titten i min blogg - NU har jag lagt till dig i min länklista så att jag hittar dig lättare!
Kram!

Kamilla sa...

OOOh så fina kort du gjort!
Jag har också snöat in på kort ;)
Det är sååå kul!
Kramen

Ulwa sa...

Hej!
Vilka fina kort du har gjort. Gillar verkligen mappkortet.
//ulwa