torsdag 19 mars 2009

En tavla...

Jag har nu gjort klart tavlan, det var riktigt roligt att göra. Kan säga att det var den första men absolut inte den sista. Jag tänkte visa själv LO´n nu med några små detaljer och senare kommer en bild på tavlan på plats.
Själv CS är 9x9 tum och passar i IKEA´s ram RIBBA, till den här så är det en metallfärg på ramen. Jag hittade skissen någonstans på nätet, men jag kommer inte ihåg vart;) Jag har inte använt papper med så mycket färg som ni kan se och det beror på att jag ville ha den neutral.Tänkte visa lite detaljer också. Här är det pappers blommor från YOUDO som jag satt ihop. Jag gillar verkligen dessa blommor, bradsen vet jag inte vad de kommer ifrån. Bladen i metalltråd har jag gjort själv och själva tråden fick tjejerna i en pyssel låda som vi beställt, men de är inte lika intresserade av att pyssla så det hamnade hos mig. Hoppsan hur det kan gå!*skrattar* Den lilla berlocken som det står TRUST på kommer ifrån Blue Moon Beads, jag beställde dom från USA när dollarn var billig... att jag inte handlade mer då=) Till titeln har jag stansat ut bokstäverna med Cuttle Bugen i filt! Det gick hur bra som helst och det kommer jag nog att göra igen. Filten var också från barnens pyssel lådor.

Hoppas att ni inte tycker att det blev för mycket att läsa....
Ha det gott tills vi ses igen!


6 kommentarer:

Malvina sa...

Surfade runt lite om hamnade här. Vilken bra idé att göra bokstäver i filt med cuttlebugen. Sälv har jag ingen cuttle Bug. Brukar klippa ut för hand. Tavlan blev jätte fin. Gillar brunt och turkost ihop.

Fia sa...

De blev ju supersnygg, tycker verkligen att du ska vara nöjd med den! Kul att du fota detaljerna med så man lättare kunde se dem. Urläckert! kanske ska prova på detta någnon gång jag med men nu ska bröllopet bli klart. Kram

pysselninjangittan sa...

den är jättefin, tycker om då det inte är för mkt. Lagom inramning till motivet.

Jessica sa...

Jätte fin :) Filttexten blev ju väldigt bra :) Synd att man bara har qk alfabet, tror inte dom klarar filt :(

Wildärtan sa...

Tjusigt värre och det gick urbra att läsa:-)
Ha en trevlig helg!

AnkieG sa...

Vilken fin tavla, har inte "vågat" mig på att göra någon LO än, mest för att jag inte fotar så bra. Så jag håller mig nog till kort.

Du är så välkommen att hämta inspiration och hälsa på hos mig, det är såå kul.

Ha en trevlig helg