tisdag 4 augusti 2009

Ny LO och kort

Nu har jag äntligen kommit igång med albumet med bilderna från vår Greklandsresa FÖRRA året... hmm, den som väntar på något gott, eller vad säger man?? Jag tänker göra det i 6x12 och det ska bli spännande =) Jag tyckte det var lite svårt med att placera bilden och dekosarna, men övning ger färdighet och det blir ju en utmaning för mig.
Jag köpte mig ett papper med moln på en mässa och har funderat över när det ska komma till användning, men det passade sig ju perfekt på Lo´n på flickorna i planet. De fina små fåglarna kommer från ett papper från Basic Grey... Jag har klippt ur dom och några har fått 3D-lack på sig. Bokstäverna kommer från en liten ask jag har där bokstäver jag stansat med grodan som blivit över hamnar...

Sedan har jag gjort två födelsadagskort oxå;) När vi var på semester hade jag inte gjort något kort till Alva och det blev hon lite putt för, så jag lovade henne att göra ett till henne när jag kom hem. Hon gillar grönt son ni kanske kan förstå*fniss* och Agnes rosa... För bara några månader sedan var det en löjlig färg, tänk vad de ändrar sig snabbt i den åldern*skrattar* När jag gjorde dom korten bestämde jag mig för att bara använda spillpapper. För jag har massor!!! Jag måste nog tänka så när det gäller alla kort som ska göras framöver.
HA det så gott till nästa gång!
Kram Katrin

2 kommentarer:

StrawberryPia sa...

Tack för din snälla kommentar i min blogg! Som svar vill jag bara säga att det är bara att dyka ner i regnbågens alla färger och inte låta sig stoppas eller vara för "feg" som du sa, det blir jättefint bara du vågar! :)

Gillar dina födelsedagskort jättemycket, snygg design och finmålade stämpelmotiv!

Kamilla sa...

ÅÅ vilka underbara kort du har gjort, och LO:n är suuuperfin!!
6x12 är ett roligt format att scrappa i :D
Kram kram