tisdag 1 september 2009

Länge sedan

Nu var det länge sedan jag uppdaterade här... men jag har sett att detär några som varit in och kanske har ni hoppats på att det ska finnas något nytt.
Ni som jobbar i skolvärlden vet att det är mycket så här i början på höstterminen, men lite har jag pysslat men att uppdatera här har fått vänta. Så nu kommer det bilder på lite saker jag gjort.

Först ut är födelsedagskort som jag gjorde i sommras som har legat kvar i kameran, de första två är till M´s syter och hennes dotter. Grannpojken fick ett kort när han fyllde år och han frågade om jag gjort kortet och när jag svarade ja... blev hans kommentar "coolt" då måste jag ha lyckats;) Det kortet gjorde jag på 25 minuter!! Annars tar det betydligt längre kan jag lova
Sedan har jag hunnit med att göra två nya LO´s till vårt Greklandsalbum. Det är svårt att välja ut bilder och att sedan få plats med dem på 6x12. Fast jag tycker att det går lättare och lättare.Jag och min kollega som oxå scrapar valde att ta en kalender där man kunde göra framsidan själv.... hmm, jag kan säga att det har tagit tid att göra den. Ja, inte för att det är svårt men jag ska ju kunna titta på den varje dag och känna att jag är nöjd*skrattar* den ska lätta upp tråkiga dagar;o) I det tomma fältet under mitt namn kommer jag att sätta in små bilder på mina älsklingar för dom kan få en tråkig dag att bli bra igen!Hoppas nu att det är några som kommer förbi och kikar igen, även om det kanske blir långt mellan uppdateringarna!

Kram till alla! <3

6 kommentarer:

Kamilla sa...

Välkommen tillbaka från "dimman" jag vet hur stökigt och bökigt det är i början!!!
Men helt underbara alster har du hunnit med, och visst kan det vara skönt att få vila från bloggen lite, en bloggpaus kan vara nyttigt :)
jag gillar verkligen din kalender, verkligen sååå snygg!
Greklands albumet får fler och fler snygga LO:s i sig, dessa två är ju ursnygga!
Kram kram

Fia sa...

Vilka underbara kort!
Kul att se när "greksidan" blev färdig + att du hunnit med en till, helt otroligt.
Jag ska försöka få till en framsida på min kalender jag med men nu skiljer vi ju på dem när du har en så snygg!!
Hoppas vi ses på fredag!
GRATTIS på födelsedagen!
Kram

Maiden sa...

Wow! 6x12 album!! :-O Jag som tycker att det är svårt att få till det är jag gör mitt bröllopsalbum i 8x8 (gör nästan bara 12x12) hur lyckas du!!?!?

Karolina/karehed sa...

Härligt att du är tillbaka på SS! :) Så mkt fint det fanns här hos dig. Gillar speciellt resealbumet om Grekland. Blir så sugen på att resa!

Kram Karolina

rebecka sa...

fina grejjer du har hunne med ! :)

Tiggy sa...

Tack för komplimangen! Jätteläcker blogg du har. :)