söndag 17 januari 2010

Första...

Jag har nu gjort min första LO på flera månader, jag tror att det var i augusti/september någon gång som jag gjorde den. Alldeles för länge sedan tycker jag, men nu kanske jag är på gång. M har fått en scanner som han ska använda i jobbet, men det hindrar ju inte att några riktigt gamla kort kommer att scannas in och komma ut med de mått jag vill ha ;o) för jag har några idéer som finns i huvudet...

Den här gången blev det en till 6x12 till Greklands albumet, riktigt roligt format.Sedan har jag oxå gjort något jag velat prova men trott varit jätte svårt, maskering. Tack Asamia för förklaringen! Det var inte så svårt och det var riktigt kul, men det gäller att hålla tungan rätt i mun så att man får motiven där man vill ;o)

Det blev ett Alla hjärtansdag kort. Jag bröt mitt nyårslöfte reda på det här kortet... Använde mig av ett papper som inte va spillbit, men jag tänkte att det är ju vikt redan så det räknas inte som nytt... Eller??Ha det nu så bra alla scrapbookingvänner och alla andra;o)!

PS Tack för era kommentarer, de gör att jag blir glad! DS

5 kommentarer:

Fia sa...

Super fint! Kul att du kommit igång med lo:er igen, ibland behöver man vila från de. Nu får du i din tyr lära mig hur man maskar. Massa kramar

Wildärtan sa...

Snyggt! Om du ska använda spillpapper så har vi ju en jättebra tävling på Pyssellyckan... med en snygg skiss, dessutom! :-)
Kram!

Malin/Majamelon sa...

Vilket härfitgt format på en LO!
Jättefina alster =D

Kram
Malin

Cath. sa...

Läcker LO! Scrappar också i det formatet, skojigt men man får tänka till lite....
Och ett så underbart kort du har gjort! Den där Magnolian ska jag bara köpa....
Kramar!

Ulwa sa...

Vilken härlig Lo du har gjort. Håller xå på med ett greklandsalbum, dock i det vaniga formaet 12x12.
//ulwa