fredag 3 april 2009

Lite nytt

Här kommer det lite nytt från mig.
Jag har varit hemma några dagar och har då pysslat lite, jag önskar att jag gjort mer men det finns inte så mycket ork. Snart så är den nog tillbaka.

Jag har gjort två flaskkort, de är ju enkla att göra och det är roligt gör sådant som inte tar så långtid.... men det finns några idéer i mitt huvud som kommer att göras när jag känner att det är dax.

Jag gjorde en liten bok till mig oxå. Där ska jag skriva om hur jag känner vid olika tillfällen, tyckte att den skulle vara lite fin. Det kanske blir lättare att skriva i den då=)

Visst är det härligt att våren är tillbaka? Hoppas att många utav er kan vara ute och njuta i solen i helgen. Själv ska jag tillbringa en massa tid till att titta på handboll, mina underbara tjejer ska spela Cup. Jag måste bara säga att jag och min M hade tur.... vi fick plats på ett hotell! Jag bokade igår, men det fanns bara en natt men det gör inget. Imorgon är det inga sena matcher och på söndagen ingen tidig, då kan vi åka mellan F-backa och Västerås.
Ha en trevlig helg nu och Ha det så gott!
P.S Lämna gärna ett litet spår. Så jag vet vilka som smyger runt hos mej;) D.S

4 kommentarer:

Wildärtan sa...

Åh så fina alster du gjort! Smart emd en känslodagbok:-)
Trevlig helg!!

Kamilla sa...

Vilka underbara flaskhållare!! superfina och jag håller med Wildärtan, vad smart med en känslodagbok...och det gör ju inget att den är så där snygg ;)

lillis70 sa...

Jag behöver göra några fina flaskkort. Perfekt inspiration hos dig!
Hoppas att jag hinner imorgon då vi ska ha en liten mini mara :-)
Tack för titten hos mig!

mias pysselverkstad sa...

Vilka fina flask-kort du gjort. och boken, vilken bra ide.
kram