måndag 18 maj 2009

VAB betyder det Vård av blogg? *skrattar*

Idag kommer det inget nytt färdigt allster, men däremot tänkte jag lägga upp lite andra bilder.
Dels på blommorna jag planterade igår, å vad det var ljuvligt att få göra lite fint vid altanen. I den lilla krukan har Alva planterat några kärnor som hon hoppas på ska komma fram. Jag är lite skeptiskt men det har jag inte sagt utan vi provar så får vi se hur det går=)


Här är en bild på underbara Alva som just nu ligger i sin säng med migrän... Stackars liten=( Jag passar på att uppdatera här när hon sover och det är snart i 2,5 timme. Bilden är från förra gången vi var hemma, då bakade vi chokladmuffins när hon piggat på sig. Undra vad hon vill baka idag?
Jag har inte något nytt som är helt klart, men idéerna i huvudet snurrar runt. Resultatet av det är att jag håller på med tre olika saker samtidigt och när jag börjat med några av dom så insåg jag att det behövdes inhandlas lite nya grejer*skrattar* Hoppsan hur det kan bli!
Jag måste också leta fram en bra bild till ett lite hemligtprojekt... Det ska bli till en tavla som en tonåring ska ha i sitt rum och den ska bli spännande att göra. För det får inte bli sockersöt den inte...
Nu ska jag ta hand om min lilla älskling =)
Ha det gott till nästa gång!

1 kommentar:

Wildärtan sa...

Oj vad du skapar - så roligt!!
Kram!