lördag 28 mars 2009

En stund av kreativitet

Jag har varit hemma med vår dotter för hon hade ont i halsen=(, eftersom hon är så stor får jag lite tid för pyssel oxå... Jag började då med ett ryggsäckskort som jag hittade hos någon ut av er när jag bloggade runt. Då tänkte jag som så att det skulle jag vilja prova, så jag gjorde ett provkort. Jag blev inte helt nöjd eftersom jag skårade lite för hårt så den gick sönder på några ställen, men vad gör det när det inte är någon som ska få det=) Nu vet jag ju till nästa gång.



Sedan blev det ett flaskkort, eftersom jag och M ska på fest ikväll det ska bli trevligt. Vi tänkte inte ge någon blomma utan något gott att dricka;) Vi får hoppas att hon inte har tid att kika in här just idag.
Så det här på började jag innan vi åkte och lämnade våra underbara barn på tåget mot mormor. Efter det så var vi runt på stan och när vi kikat runt där en stund så började magen låta så konstigt=) Vi funderade en stund om vi skulle handla och laga något gott hemma, men det blev en middag på tu man hand på en kinesisk restaurang... mmm va det var gott!

Åter till kortet.... Så här blev det efter jag satt en stund igår kväll! Nu höll jag på att glömma... Jag var in på den här bloggen http://ankieg.blogg.se/ och fick lite inspiration.



Som ni vet så är det ju roligt med en lite kommentar;)

Ha det gott!

7 kommentarer:

Sofia sa...

Vad mysigt att ni valde att gå på restaurang istället för att äta hemma. Måste passa på när man kan. Ryggsäcken hade jag fördelen av att se live igår. De är läcker, ska kanske kopiera mallen ändå...
Flaskkortet blev läckert, du är så duktig på att färglägga din stämplar. En bra grej istället för den eviga blomman ;)Hoppas ni får en bra lördagkväll! Kram

Kamilla sa...

ÅÅÅ så mysigt med resturangbesök, minde kul med sjuka barn...
Helt underbara alster du har gjort, verkligen tjusig färgläggning!!
Kramkram

lillis70 sa...

Hur snabb var du :-D? Undrar om du hann se alla korten jag laddade in?
Välkommen in igen!

Vilken fin ryggsäck! Perfekt för presenten!

Carina sa...

Hej!
Jättefin ryggsäck du fick till,har aldrig provat men kanske man skulle göra ett försök?
Tycker Tilda och Edvin blev jättebra,härliga färger.

Tack för din hälsning!

Kram!

Cath. sa...

Å så fint flaskkort du har gjort! Och ryggsäcken är ju jättefin, mycket bra för att avar första försöket, nästa blir säkert superduper!
Kram!

Mill@n sa...

Snyggt flaskkort, mycket bättre än en blomma om du frågar mig. Ryggsäcken ser ju avancerad ut, helt klart något att testa framöver.Tack för kommentaren hos mig. Tilda kom ifrån det senaste klubkitet. Kram

zαnуα ♥ sa...

Vilket fint flaskkort, och jättefina färger :D Den där ryggsäcken såg ju rolig ut, tack för inspirationen! :))
*kram*