måndag 4 maj 2009

En award + 2 nya kort

Nu var det ett tag sedan jag uppdaterade här, men det fina vädret har gjort att jag varit ute och njutit. I lördags var det mässa i Gävle och jag var tillsammans med Sofia. Det var en trevlig dag och det blev en del nya saker in handlade. Jag köpte lite fler Promaker pennor, stämplar, några papper och nya blommor. Jag hittade några helt underbara vax akvarellpennor som de säljer på Pappersvinden... när jag provat dom funderade jag varför jag köpt fler Promakers. Redan på kvällen så provade jag att måla med dom, I LOVE! Det går att få hur många olika nyanser som helst av en penna, man ritar ett litet streck och sedan tar man en pensel med vatten och målar ut, precis som med akvarellpennor men färgen är mycket lättare att få jämn tycker jag. Nu är det inte de jag använt på dessa kort men det kommer jag lovar.

Jag säger bara tack Cath för den här fina awarden, kika gärna in hos henne det finns mycket fint där =) http://www.cathspyssel.blogspot.com/




Nu ska jag ju sända den vidare... hmm vilka ska det bli??

Jo, Miss Goldie http://missgoldies.blogspot.com/
Majamelon http://majamelon.blogg.se/
Mias Pysselverkstad http://miaspysselverkstad.blogspot.com/
Millans Pyssel http://millanspyssel.wordpress.com/
Mysmumlan http://www.mysmumlan.blogspot.com/

Femstycken på M som jag gärna kikar in hos, gör det ni också och jag kan lova att ni får inspiration=)

Här kommer ett kort som vi ska skicka till en tjej som är i Thailand i 5 månader, det är från barnen i hennes förskoleklass. Vi ska skicka en liten hälsning, de längtar efter henne och undrar om hon kommer tillbaka tills de börjar första klass.



Här är ett grattiskort som jag gjort. Det blev väldigt mycket lila, hoppas att den som ska få det tycker det är ok... Men visst var det väl en modefärg i år, iallafall på inrednings detaljer, eller har jag fel? Det här är min första hÄnlgar stämpel, de var ju på mässan i helgen... Jag önskade jag haft hur mycket pengar som helst för det var svårt att välja.


Måste bara tillägga att i kväll ska jag och M till Läkreolarena för att kika på Elvis med Glada Hudik teatern.

Ha det så gott!

5 kommentarer:

mias pysselverkstad sa...

tack snälla du ♥ vilka super snygga kort du gjort!!

Miss Goldie sa...

Tack så jättemycket! Vad snällt!

Malin sa...

*Harkel, host, talar i falsett* Var du på mässan och inte sa till mig!!!!? Ännu värre om vi hälsade på varandra och jag inte förstog vem du var? Isåfall skyller jag på den totala galenskapen över mässhysterin från mitt hål ;P Men inte hejjade vi?? Såg du min hackiga demo *skrattar högt* Jag var så snabb och ivrig så förmodligen mummlade jag mig igenom och ingen förstog vad det var frågan om ;P

Tusen tack för den fina awarden!!

Kram!!

Malin sa...

från mitt håll...inte från mitt hål haha!!

mill@n sa...

Stort tack för awarden!! Jag känner mig hedrad och glad som en lärka!